آموزشگاه هاي آشپزي تهران

فروشگاه اينترنتي خورجينك

دوره آموزش آشپزي درتهران
خريد مستقيم برنج هاشمي گيلان|فروشگاه گيليسا
فروشگاه محصولات آرايشي و بهداشتي ترك | ايرانيان ديجيتال
راهنماي خريدقهوه
خريد پارچه ماسك
آموزشگاه هاي آشپزي تهران

آموزشگاه هاي آشپزي تهران

آموزشگاه آشپزي در تهران
در امروزه يكي از راه هاي آشنايي با فرهنگ عادات و آداب رسوم كشور هاي مختلف آشنايي با هنر آشپزي و عادات غدايي مردم آن كشور است .
در دنياي مدرن امروز مردم به خوردن غذاهاي مختلف متنوع و سالم تمايل زيادي نشان ميدهند.
آشپزي در حقيقت هنر تبديل مواد غذايي خام به انواع غذاهاي خوشمزه، مطبوع و سالم است. آشپز نه تنها بايد با انواع طرز تهيه غذاها آشنا باشد، بلكه با خواص و فوايد آنها نيز آشناست . همچنين پايه و اساس آشپزي نياز به دانش، مهارت و تحصيلات لازم مي باشد زيرا آشپزي به يك حرفه ي كاملا تخصصي تبديل شده كه شما با يك جستجو در اينترنت متوجه خواهيد شد كه آموزشگاه آشپزي بيشترين و متنوع ترين دوره ها را براي علاقه مندان اين حرفه در نظر گرفته است.

بازاركار و آينده شغلي آشپز :

آشپز مي تواند در مكان هاي مختلف از جمله هتل ها، رستوران ها، فست فود ها، مراكز تهيه غذا و يا آشپزخانه هاي صنعتي كار كند. با داشتن تجربه و صلاحيت كاري كافي مي تواند سر آشپز يا مدير آشپزخانه شود. همچنين مي تواند مدير رستوران شده و به صورت كيترينگ باسازمانها و شركت هاي مختلف قرارداد ببندد. آشپز مي تواند به طور مستقل كار كرده و براي خود رستوران، فست فود يا مركز تهيه غذا راه اندازي كند همچنين در دنياي امروزه برباپي كلاس آشپزي و دوره هاي آشپزي از استقبال بي نظير برخوردار خواهد بود.

آموزشگاه آشپزي در تهران
ليست دورهاي آموزش آشپزي :
آشپز درجه 1 :
در اين دوره حدودا آموزش ۵۰ مدل غذاهاي سنتي، غذاهاي فانتزي، غذاهاي ملل، سالاد،پيش غذا، اردور هاي بين المللي، سوپ ها و مرباها ارائه مي گردد.
دوره آشپز درجه 2 :
در اين دوره آموزش تهيه انواع غذاها همچون انواع پتاژ ،انواع سالاد و اردور،مربا ،پلو،مرغ درسته بريان،بلدرچين ،ژيگو ،رتي فيله ، استيك ،پاته ،كيش،سوفله ،كوفته و شامي و دسر را آموزش ديده و مي توانيد در مشاغلي همچون مدير سلف،پست هاي كار در آشپزخانه و مدير تداركات مشغول به فعاليت شويد.
كباب زن و تخته كار:
آموزش ٢۰ مدل انواع كباب شامل انواع كباب هاي ايراني و فرنگي ، برگ، جوجه، جوجه اسپايسي لقمه، لوله اي، قبضه اي، كباب هاي محلي و ملل شامل قفقازي، بختياري،اسكندر،بلغاري، كباب ماهي با ليمو، كباب تند فيله، كباب ران مرغ چسبناك، كباب با مريم گلي، كباب حلزوني، كباب گل رز

آموزشگاه آشپزي در تهران
در اين دوره آموزش انواع كباب هاي ايراني و فرنگي از آماده سازي تا مزه دهي(Marinade) و پخت كباب ها به صورت كامل آموزش داده ميشود . اين دوره مورد پسند هر خانواده ي ايراني و سرآشپزهاي حرفه اي هر رستوران خوب ايراني ميباشد .
آشپز سنتي :
همانگونه كه از نام اين رشته مشخص است شما در اين دوره آموزش انواع غذاهاي سنتي ايراني را پشت سر گذاشته و توانايي خت و كار در يك رستوران سنتي را به آساني خواهيد داشت.
آشپز عمومي :
شامل آموزش آشپزي انواع خورش ها، پلوها، چلوها، آش ها، كوفته ها، خوراكها، آبگوشت ها، كوكوها، دلمه ها، غذاهاي بادنجاني، حليم و .... كاناپ ها املت ها و سوپ ها سالادهاوسس ها بنيه و شنيسل ها پاستاها سوخاري ها ماهي ها و ميگو ها بيف و استك ها دلمه ها كباب هاآش ها و براني ها خورش ها كوكوها مي باشد.

آموزشگاه آشپزي در تهران
آشپزي تخصصي:

آموزش آشپزي تخصصي شامل ۱۱ جلسه است كه مجموعه اي از غذاهاي فرنگي، ايراني ، بومي و سالاد ها و سس ها فرايدرايس ها پاستاها چيكن ها گراتن ها سوفله ها پيش غذاها ماهي ميگوها فاهيتااستيك ها استيك فوندو ها فيله ها كبابهاي بين المللي .........
غذاي ملل:
٣0 مدل غذاي ملل به صورتي كه در رستوران ها ، مرسوم و قابل شناسايي در تمام دنياست.
جلسه اول: آشپزي عربي جلسه دوم: آشپزي مديترانه جلسه سوم : آشپزي تركيه جلسه چهارم: آشپزي ايتاليايي جلسه پنجم: آشپزي آسياي ميانه جلسه ششم: آشپزي آسياي شرقي
جلسه هفتم : آشپزي روسي جلسه هشتم: آشپزي آمريكايي جلسه نهم: آشپزي آفريقايي جلسه دهم: تاريخچه غذاي ملل
پاستا آربيتا؛چيكن آلفردو ؛پاستا ميگو ؛مرغ گريل شده؛چيكن با سس پرتغال؛چيكن مديترانه اي ؛گراتينه بادمجان؛كراكت؛پتاژ ها؛بيف استراگانف؛چكن استراگانف؛استيك ها
سالاد ها؛ميگوي گريل شده با سس ليمو و مارچوبه ؛رول استيك ؛اسپاگتي ها و... چندين رسپي خاص
آموزش فينگر فود:
فينگرفودها غذاهاي كوچكي هستند كه معمولا در مهماني‌ها براي پذيرايي سرو مي‌شوند و علت اين نام‌گذاري، خورده شدن آن با دست است. فينگرفود معمولا بايد به اندازه‌اي باشد كه به يكباره خورده شود. درواقع فينگرفود هر غذايي است كه بتوان آن را به شكل لقمه‌اي در اندازه كوچك درست كرد، بنابراين با كمي خلاقيت مي‌توان از بسياري از غذاها فينگر فود درست كرد. در ادامه مطلب طرز تهيه تعدادي از فينگرفودها را بيان خواهيم كرد.

آموزشگاه آشپزي در تهران
آشپز مخصوص روز :

آموزش منوي بين المللي شامل انواع بيف ها، استيك ها، شنيتسل ها، برگرها،غذاهاي گوشتي، پرندگان، غذاهاي پنيري، غذاهاي خميري شامل گراتينه،كباب بره تند، ميني برگر، پاتي مرغ و فلفل، تاي برانز يا ميگوي تايلندي، ميني پيتزاي رولي، كرپ، پنكيك سبزيجات، كباب چوبي با طعم بادام زميني، بروسكتا، فريتاتا، رول سوسيس، رولت قارچ، مرغ تندوري و ...
آشپز سنتي : شامل آموزش انواع خورش ها، پلوها، چلوها، آش ها، كوفته ها، خوراكها، آبگوشت ها، كوكوها، دلمه ها، غذاهاي بادنجاني، حليم، حليم بادنجان
سالاد ساز و اردورساز :
آموزش انواع پيش غذاها و سالادهاي روسي، فرانسوي، ايتاليايي سالاد ميگو، سالاد انار، سالاد مرغ و ماست، سالاد جوجه، سالاد لبو،سالاد كرفس، سالاد قارچ، سالاد چنبر، سالاد رايس، سالاد زبان، سالاد لوبيا سبز، سالاد اسپانيولي، سالاد سبزيجات، سالاد رژيمي، سالاد هلندي، سالاد كاري هندي، سالاد نارنج با مرغابي، سالاد چاتني بادام زميني، سالاد اينچيلاداي مكزيكي، سالاد بادمجان پارميجانا، اردور پنجره اي، زردآلو با پوشش پنير، كوفته چيز اونين، مارپيچ هاي پنيري، برش هاي پيتا با پنير و سير، پفك هاي پنيري، بيسكويت ماشروم چيز، پاي پنير و اسفناج، بيسكويت ميگوي پنيري، كباب گوشت و انبه، كباب با سس عسل، رولت مرغ و گوشت، مارچوبه پيچيده شده در ژامبون، اسپرينگ رول، چاشني آواكادوو، كوفته اسكاتلندي و ...

آموزشگاه آشپزي در تهران
طباخ آبزيان :
آموزش ٢۰ مدل طبخ انواع غذاهاي دريايي شامل ماهي هاي سردآب، گرم آب، انواع ميگو، خرچنگ، صدف، لابستر
آشپزي با مايكروويو :
آموزش انواع كيك ها، شيريني ها، غذاهاي ايراني،پلوها،غذاهاي فانتزي،غذاهاي ملل، پنيردار،انواع كباب ها، فست فود، دسرها، حلواها، دم كردن چاي و قهوه، تهيه پياز داغ و سير داغ، سرخ كردن كشمش و زرشك،گراتينه، سوفله، پيتزا، پيراشكي گوشت، ميتلف، قرمه سبزي، قيمه، خورش كرفس، مرصع پلو، ته چين، لازانيا، پتاژ و سوپ ها، كيك اتريشي، كيك پر، كيك گردويي، كيك نارگيلي، شيريني آلماني، شيريني مارمالادي، شيريني نخودچي، شيريني برنجي، شيريني گردويي و ...
براي اين حرفه بعد از علاقه مند بودن آشپز يا سرآشپز بايد شرايط ديگري نيز داشته باشد :
- آشنا به روش هاي مختلف آشپزي ونظارت بر كيفيت و انتخاب مواد اوليه مناسب و تازه
- تهيه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردها
- توانايي مديريت و كنترل و سازماندهي كليه كارهاي آشپزخانه
- داشتن علاقه و سرعت عمل بالا
- خلاقيت در كارها و ذوق و سليقه در طرز سرو وتزئين غذا
- صبور بودن و توان تحمل فشاركاري
- رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي، ايمني و سلامت
پس اگر شرايط لازم را دارا هستيد با شركت در دوره هاي آموزش آشپزي آينده شغلي خود را تضمين كنيد.
هشدار : دارا بودن سلامت جسماني و نداشتن ناراحتي پوستي و مشكلات تنفسي بويايي و چشايي از لازمه اين كار است.
ساعت كاري آشپز معمولا طولاني و فشرده و از صبح تا نيمه شب خواهد بود كه البته بسته به محل كارش مي تواند متفاوت باشد. بيشترين حجم كاري او در آخر هفته ها و روزهاي تعطيل مي باشد زيرا مشتريان بيشتري در اين روزها دارند.
ليست بهترين آموزشگاه هاي آشپزي تهران:
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي مرسانا
آموزشگاه آشپزي بانو صالحي
آموزشگاه آشپزي آنتينا آكادمي
آموزشگاه آشپزي شيرين بيان
آموزشگاه آشپزي شيريني پزي نيلوفرسفيد
آموزشگاه آراناب و گيتي نما
آموزشگاه آشپزي عطرسيب
آموزشگاه پيشروان پژوهش خوراك(موندريان)
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي سالار
آموزشگاه آشپزي نگارشيد
آموزشگاه آشپزي وانيل
آموزشگاه آشپزي ايران شف I.C.A
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي مقدم
آموزشگاه آشپزي بانو وزيري
آموزشگاه آشپزي گندم طلايي
آموزشگاه آشپزي پانيذ
آموزشگاه آشپزي نازيلا
مجتمع بانو سبزواري مركز آموزش صنايع غذايي در جنوب تهران
آموزشگاه شيريني پزي و قنادي پرتيكان
آموزشگاه آشپزي و گردشگري آرسس
مجتمع آموزشي سفره ايراني
آموزشگاه آشپزي مهر افشان
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي نمونه تبريز (زيبا مالك)
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي ميزبان
آموزشگاه آشپزي و شيريني پزي درسا بانو
آموزشگاه صنايع غذايي كلبه ميترا
آموزشگاه آشپزي پيوند نوين
آموزشگاه آشپزي شميلا
مجتمع آموزشي بانو دانش
آموزشگاه آشپزي ونو
آموزشگاه راهنماي دانش
مجتمع آموزشي سانيا
آموزشگاه آشپزشو قنادشو
آموزشگاه آشپزي مينوسا

جهت مشاهده آدرس و شماره تماس آموزشگاهاي آشپزي بالا به سايت زير مراجعه كنيد.
تك آشپز

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.