آرشیو اردیبهشت ماه 1399

فروشگاه اينترنتي خورجينك

دوره آموزش آشپزي درتهران
خريد مستقيم برنج هاشمي گيلان|فروشگاه گيليسا
فروشگاه محصولات آرايشي و بهداشتي ترك | ايرانيان ديجيتال
راهنماي خريدقهوه
خريد پارچه ماسك
آموزشگاه هاي آشپزي تهران

آموزشگاه هاي آشپزي تهران

آموزشگاه آشپزي در تهران
در امروزه يكي از راه هاي آشنايي با فرهنگ عادات و آداب رسوم كشور هاي مختلف آشنايي با هنر آشپزي و عادات غدايي مردم آن كشور است .
در دنياي مدرن امروز مردم به خوردن غذاهاي مختلف متنوع و سالم تمايل زيادي نشان ميدهند.
آشپزي در حقيقت هنر تبديل مواد غذايي خام به انواع غذاهاي خوشمزه، مطبوع و سالم است. آشپز نه تنها بايد با انواع طرز تهيه غذاها آشنا باشد، بلكه با خواص و فوايد آنها نيز آشناست . همچنين پايه و اساس آشپزي نياز به دانش، مهارت و تحصيلات لازم مي باشد زيرا آشپزي به يك حرفه ي كاملا تخصصي تبديل شده كه شما با يك جستجو در اينترنت متوجه خواهيد شد كه آموزشگاه آشپزي بيشترين و متنوع ترين دوره ها را براي علاقه مندان اين حرفه در نظر گرفته است.

دانستني هاي دنياي پيپ

مقدمه:
شايد از همان اولين باري كه اولين پيپ در ميان لب هاي اولين پيپ كش قرار گرفته ، اين سوال مطرح شده است كه چگونه مي توان اسموكي لذت بخش بدون گزش زبان و تجربه هاي ناخوشايند داشت .
شايد مهمترين دليلي كه بسياري از پيپ كش هاي تازه كار بعد از چند بار سعي و تلاش ناموفق ، پيپ كشيدن را رها كرده اند ، حس ناخوشايند گزش زبان باشد و احتمالا به اين باور رسيده اند كه طرفداران پيپ و توتون شايد افرادي خود آزار هستند كه از حس ناخوشايند گزش زبان ، لذت مي برند .
اما بايد گفت كه گزش زبان به هيچ وجه حس طبيعي و نرمال در فرآيند پيپ كشيدن نيست .
متاسفانه بعصي از افراد تازه وارد به دنياي پيپ به درستي آموزش نديده اند و با اطلاعات و دانش كافي قدم به اين دنيا نمي گذارند و همين غفلت و كوتاهي يكي از مهمترين دلايل كنار گذاشتن پيپ كشيدن توسط اينگونه افراد است حتي قبل از اينكه ديواره پيپ آنها لايه كربني به خود بگيرد .
پيپ كشيدن هنري برگرفته از مهارت هاي لازم براي اين كار است و بهره بردن از اين مهارت ممكن نخواهد بود جز با تمرين و تكرار و تبحر پيدا كردن در آنها و خوشبختانه اين كار از هر كسي بر مي آيد و امكان انجام آن براي تمام افراد مشتاق وجود دارد .

خريدوفروش ژل مخصوص نوشيدني الوئه ورا( الوورا)

معرفي آلوورا:

صبر زرد طبي يا آلوئه‌ورا (نام علمي: Aloe vera) يا شَب‌يار، صَبر يا صبر زرد يا شاخ بزي نام گياهي است از سرده? سِگِل‌ها (Aloe) راسته مارچوبه‌اي‌ها (Asparagales)، تيره سريشيان (Asphodelaceae) اين گياه بومي آفريقاي شمالي است.
آلوئه‌ورا بي‌ساقه‌است. البته برخي از آن‌ها داراي ساقه‌اي بسيار كوتاه هستند. اين گياه ۶۰ تا ۱۰۰ سانتيمتر رشد مي‌كند و از طريق پاجوش تكثير مي‌شود. برگ‌هاي آن نيزه‌اي كلفت و گوشتي با لبه‌هاي دندانه‌دار است و رنگ آن سبز تا خاكستري مي‌باشد. گل‌هاي آن بر روي سنبله‌اي مي‌رويند كه گاه تا ۹۰ سانتيمتر درازا دارد. هر كدام از گل‌هاي آن آويخته‌است و داراي جام لوله‌اي ۲–۳ سانتيمتري مي‌باشد. نام‌هاي ديگر آلوئه‌ورا عبارتند از: چادُروار، صبر سقوطري، آلوئه‌ورا، صبر، صبر كموار، صبر زرد، ازوال، ازوادزرد خزانه، مقر، ايلوا، صبارا، آلوئه كوراسائو، آلوئه هندي، آلوئه بارباد، الوا، صباره، برمس، سولع، مقرا، چادروا و صعدنا.

فرق بين ماسك |نمدي| سه لايه | پزشكي

چه موقع از ماسك استفاده كنيد !؟ و چه زماني و چگونه مي توان از ماسك هاي پزشكي براي محافظت در برابر كروناويروس استفاده كرد ؟
قبل از قرار دادن ماسك نمدي يا هر نوع ماسك ديگر ، دستان خود را با دستمال حاوي الكل يا صابون و آب تميز كنيد.

ورق آلومينيوم 6061

آلومينيوم داراي مقاومت مكانيكي بالا، مقاوم در برابر اكسيداسيون، چكش خوار، قابل انعطاف، شكل پذير، ضدزنگ، هادي جريان الكتريسيته و رساناي خوبي براي گرما مي باشد و به عنوان دومين فلز چكش خوار و ششمين فلز شكل پذير شناخته مي شود. وزن آلومينيوم تقريباً يك سوم وزن فولاد، مس و برنج است و مقاومت، آن در برابر اسيد و عوامل جوي از فلزات آهن و مس بيشتر است. همچنين بسيار بادوام و مقاوم در برابر خوردگي است. بعلاوه، اين عنصر غير مغناطيسي، بدون جرقه، دومين فلز چكش خوار و ششمين فلز انعطاف‌پذير است.
اگر چه آلومينيوم يكي از جديد ترين فلزات معمول و متداول بشمار مي آيد وليكن يكي از پر مصرف ترين فلز غيرآهني است. بزرگترين توليد كننده و مصرف كننده آلومينيوم در جهان، كشور چين مي باشد.
بازار فروش ورق آلومينيوم مناسب تراشكاري با آلياژ ۶۰۶۱ در شهر هاي مختلف كشور از جمله تهران، شيراز، اصفهان و تبريز وجود دارد.

فرمولاسيون آب رادياتور

در قرن گذشته در ساخت انواع ضديخ، متانول بدست آمده از تقطير چوب بالاترين استفاده را داشته است. در آن زمان الكل اتيليك، گليسيرين، كلرور كلسيم، آب نمك، آب شكر و مخلوط آب عسل مايعاتي بودند كه معمولاً به عنوان خنك كننده از آنها استفاده ميگرديد. همچنين در آن دوران نفت و روغن هاي نفتي كه با آب مخلوط نمي شدند نيز به عنوان مايع خنك كننده استفاده ميگرديد.
در ميان دهه هاي بيست تا سي ميلادي و با پيشرفت علم و صنعت خودروسازي در جهان، نياز به مايعات خنك كننده موتور بسيار افزايش پيدا نمود. در آن سال ها يكي از موادي كه براي خنك نمودن موتور از آن استفاده ميگرديد، الكل اتيليك بود كه اين ماده به دليل ارزان قيمت بودن و همچنين توليد مناسب، از استقبال خوبي برخوردار شده بود.

فرمولاسيون ضد يخ

در قرن گذشته در ساخت انواع ضديخ، متانول بدست آمده از تقطير چوب بالاترين استفاده را داشته است. در آن زمان الكل اتيليك، گليسيرين، كلرور كلسيم، آب نمك، آب شكر و مخلوط آب عسل مايعاتي بودند كه معمولاً به عنوان خنك كننده از آنها استفاده ميگرديد. همچنين در آن دوران نفت و روغن هاي نفتي كه با آب مخلوط نمي شدند نيز به عنوان مايع خنك كننده استفاده ميگرديد.
در ميان دهه هاي بيست تا سي ميلادي و با پيشرفت علم و صنعت خودروسازي در جهان، نياز به مايعات خنك كننده موتور بسيار افزايش پيدا نمود. در آن سال ها يكي از موادي كه براي خنك نمودن موتور از آن استفاده ميگرديد، الكل اتيليك بود كه اين ماده به دليل ارزان قيمت بودن و همچنين توليد مناسب، از استقبال خوبي برخوردار شده بود.